Uusi
  • Firestix välkkyvät kapulat Screamin`Green
  • Firestix välkkyvät kapulat Screamin`Green

Firestix välkkyvät kapulat Screamin`Green

Hinta: 32,00 3200

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Firestix Drumsticks välkkyvät kapulat
FX12GR  Screamin`Green


Erotu lavalla eduksesi näyttävien kapuloiden ansiosta! Firestix-valosauvat syttyvät käytössä heti, kun alat rummuttaa, ja valaistuvat koko kapulan pituudelta tarjoten upean visuaalisen efektin!

Kapulat on valmistettu 5A-rumpukapulan koon, tasapainon ja tyylin mukaisesti, ja jokaisessa kapulassa on ruuvattava kansi päädyssä, jonka ansiosta paristojen vaihto on nopeaa ja helppoa.

Mukana 1,5V Lithium LR44 -nappiparistot.
Firestix-valosauvat ovat hauskoja, erittäin silmiinpistäviä ja tuovat eloa ja värikkyyttä lavaesiintymisiisi ja videoihisi.

Firestix on valmistettu klassisen 5A-synteettisen rumpukapulan mittoihin, tasapainoon ja tyyliin. Kapulat on valmistettu kirkkaasta LEXAN-polykarbonaattimuovista, joka on 22 kertaa vahvempaa kuin karkaistu lasi. Kevyet, iskunkestävät ja särkymättömät Firestix-kapulat ovat erittäin vahvoja ja kestävät moninkertaisesti pidempään kuin perinteiset puukapulat.

Liikkeen ja iskun aktivoimat Firestix-valot syttyvät kapulan perästä ja valaisevat koko kapulan tarjoten ainutlaatuisen ja unohtumattoman visuaalisen efektin.

Firestix kapulat sopivat kaikentyyppiseen musiikkiin, kaikille rummuille ja rumpaleille. Firestix-valosauvoja on saatavilla useissa väreissä, ja niiden paristot on helppo vaihtaa.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.