Uusi
  • Epiphone Les Paul Special VE HSV
  • Epiphone Les Paul Special VE HSV

Epiphone Les Paul Special VE HSV

Hinta: 239,00 23900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Epiphone Les Paul Special VE HSV

Les Paul Special VE™ (Vintage Edition) -sähkökitara, jossa on klassinen Les Paul -profiili ja kevyt Poplar-runko. Les Paul Special VE:n mikkeinä on Epiphone Open Coil humbuckers, ja se on saatavana kauniissa uusissa "Vintage Worn" -väreissä, mukaan lukien kirsikka, eebenpuu, heritage kirsikka sunburst, vintage sunburst ja pähkinä. Les Paul Special on ollut vuosikymmeniä yksi Epiphonen myydyimmistä sähkökitaroista. Ja uusi Les Paul Special VE™, joka on saanut inspiraationsa Les Paulista, rockin parhaasta sähkökitarasta, jatkaa perinnettä tarjota uusille pelaajille ja ammattilaisille todellinen Les Paul hintaan, johon kenellä tahansa on varaa.

 
Les Paul Special VE™:ssä on poppelirunko, joka näyttää tyylikkäältä Vintage Worn -viimeistelyn ansiosta, eikä se ole sidottu kaulaan tai vartaloon. Les Paul VE on leikattu samaan klassiseen profiiliin kuin kaikki Les Paulit, ja siinä on mukava ja nopea mahonkipulttikaulus 1960-luvun SlimTaper™ D -profiililla. Rosewood-otelaudassa on perinteiset Pearloid "Dot" -upotukset, 24,75 tuuman asteikko, 14 tuuman säde, 22 keskikokoista jumbo-nauhaa.

Epiphone Open Coil Humbuckers: Les Paul Special VE sisältää Epiphonen maailmankuulut avoimen kelan humbuckerit. Ohjaimet sisältävät 3-suuntaisen poiminnan valintakytkimen, Master Volume -säätimen ja Master Tone -säätimen, joista jokaisessa on perinteiset "Black Speed ​​Knobs" -potit, jotka kestävät pitkään.

Body Shape: Les Paul
Body Material: Poplar
Neck Material: Mahogany
Profile: 1960’ SlimTaper™ D
Fingerboard: Rosewood
Inlays: Dot
Joint: Bolt-On
Hardware
Finish: Chrome
Tuner Plating: Chrome
Bridge: Tune-o-matic
Tailpiece: Stopbar
Tuning Machines: Premium Covered; 14:1 ratio
Control Knobs: Black "Speed" knobs
Pickup Covers: None
Electronics
Neck Pickup: Epiphone 650R Humbucker; Open-coil; Ceramic-8 Magnets
Bridge Pickup: Epiphone 700T Humbucker; Open-coil, Ceramic-8 Magnets
Controls: 1 Volume, 1 Tone
Pickup Selector: 3-way Epiphone toggle
 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.