Bose T4S Tonematch -mikseri

Hinta: 598,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Bose T4S Tonematch

Ennennäkemätön monipuolisuus pienessä laitteessa

Kompakti mikseri ilman kompromisseja

Hallitse musiikkiasi T4S ToneMatch -mikserillä. Erittäin pienikokoinen 4-kanavainen laite on suunniteltu esiintyvien taiteilijoiden käyttöön. Siinä on tehokas DSP-moottori ja intuitiivinen ohjaus sekä studiolaatuinen taajuuskorjaus, dynamiikka ja efektit. Äänenlaadun viimeistelevät Bosen ToneMatch-äänenkäsittely ja zEQ-taajuuskorjain. Paras tulos saadaan yhdistämällä mikseri Bosen L1- tai F1-järjestelmään, jolloin ääntä voi säätää erittäin kattavasti. Vahvarakenteisen T4S:n helppokäyttöiset säätimet, selkeä LED-näyttö ja tallennettavat tapahtumapaikka-asetukset tuovat varmuutta esiintymiseen. T4S-mikseri on esiintyjän paras kumppani.


Tehokas äänenkäsittely

Vie esiintymisesi uudelle tasolle päivitettyjen studiolaatuisten efektien ja edistyneen digitaalisen äänenkäsittelyn avulla. Kanavasta riippumaton taajuuskorjaus, dynamiikka ja efektit tarjoavat loputtomasti vaihtoehtoja. Löydä täydellinen ääni nopeasti – Bosen ToneMatch-äänenkäsittely toistaa laulun ja soittimet luonnollisina ja zEQ auttaa säätämään äänensävyä tehokkaasti lennossa. Bosen L1- ja F1-järjestelmien kanssa käytettynä T4S mahdollistaa äänen täysimittaisen optimoinnin.


Saumaton reaaliaikainen hallinta

T4S-mikserissä on selkeät, valaistut painikkeet ja säätimet, joiden ansiosta äänen säätäminen esiintymisen aikana onnistuu helposti myös hämärässä. Haluttujen asetusten löytäminen on helppoa nopeasti oppivan, intuitiivisen käyttöliittymän ansiosta. Napauttamalla käytettävä viivekaiku, sisäänrakennettu kromaattinen viritin, tallennettavat tapahtumapaikka-asetukset ja muut lisäominaisuudet helpottavat alkuasetuksia. T4S on esiintyvän taiteilijan paras apuri.


Huipputason liitettävyys

Kokoonsa nähden T4S-stereomikserissä on poikkeuksellinen määrä erilaisia liitäntöjä. Neljässä pääkanavassa on laadukkaat äänen esivahvistimet, XLR-yhdistelmäliitännät mikrofoneille ja soittimille sekä vaihdettava phantom-virta. Lisäksi T4S-mikserissä on kaksi Aux send -lähtöä, kaksi Aux-tuloa, tasapainotetut stereolähdöt, kaksi virransiirtoa tukevaa ToneMatch-lähtöä digitaaliselle äänelle, USB-A- ja USB-B-portti USB-lähdelaitteen tai PC-/Mac-tietokoneen liittämiseen, erillinen kuulokeliitäntä ja analogiset ¼" TRS -lähdöt.Aina valmiina

Kestävärakenteisen T4S:n mukana toimitetaan suojakansi ja ToneMatch-kaapeli, jolla mikserin voi kiinnittää suoraan Bose L1 Model II- tai L1 Model 1S -järjestelmään ja joka siirtää sekä digitaalisen äänen että virran laitteesta toiseen. Pohjassa olevan liitännän avulla mikserin voi kiinnittää standardimuotoiseen jalustaan.

Tekniset tiedot
Mitat/paino

    Mikseri:8,3 cm (K) x 18,4 cm (L) x 21,4 cm (S) (1 kg)

Tulot

    4 x XLR–¼"
    2 x Aux
    USB-portti

Lähdöt

    2 x tasapainotettu ¼" TRS
    2 x Aux send
    2 x digitaalinen ToneMatch-äänilähtö
    USB-portti
    Kuulokelähtö

PAKKAUKSEN SISÄLTÖ

    T4S ToneMatch -mikseri
    ToneMatch-kaapeli
    Kansi
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.