Uusi
  • AudioDesignPro PMU-312R Ladattava langaton mikrofoni x2
  • AudioDesignPro PMU-312R Ladattava langaton mikrofoni x2
  • AudioDesignPro PMU-312R Ladattava langaton mikrofoni x2

AudioDesignPro PMU-312R Ladattava langaton mikrofoni x2

Hinta: 439,00 43900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 7,90 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

AudioDesignPro PMU-312R Ladattava langaton mikrofoni x2

Jo tutuksi tullut AudioDesignPRO PMU-312 ammattilangaton mikrofoni nyt ladattavilla mikrofoneilla! Mikeissä sisällä akku jonka lataus tapahtuu USB-kaapelilla esim. tietokoneen USB-liitännästä tai seinäadapterilla verkkovirrasta. Tätä varten tarvitset 5V USB-seinäadapterin. USB-johto kuuluu pakettiin mutta seinäadapteri ei.


 


Audio Design Pro PMU-312R oikea valinta sinulle joka haet laadukasta ammattitasoista langatonta mikrofonia. Se soveltuu niin keikoille kuin karaokekäyttöönkin. Suuri määrä valittavia ilmaisia taajuuksia ja metallirunko. Metallirunko poistaa epämukavat käsistä tulevat käsittelyäänet esiintymisen aikana. Soundi on erotteleva ja hyvin neutraali. Erinomainen valinta myös vaativalle karaokeharrastajalle!"

Valittavissa olevat taajuudet (2 kanavaa) 635.00 ja 684.750 MHz väliltä, molemmilla mikrofoneilla 100 vaihtoehtoista kanavaa

Lähettimen virrankäyttö säädettävissä (5 ja 10 mW)

Mikrofoni toimii kahdella sormiparistolla (AA)
Patterin lataustason ilmaisin sekä mikrofonissa että vastaanottimessa
Äänenvoimakkuuden säätö
XLR ja jakki ulostulot
Irrotettavat antennit vastaanottimessa
Pakattu muoviseen kuljetuslaukkuun


AudioDesignPRO PMU-312 langaton mikrofoni tarjoaa korkealaatuista äänentoistoa ja langatonta vapautta kaikentyyppisiin käyttökohteisiin. Tämä langaton mikrofoni on suunniteltu tarjoamaan selkeää ääntä ja luotettavaa suorituskykyä ammattilaisille ja harrastajille.

1. Kristallinkirkas Äänenlaatu: PMU-312:n tarkka äänenlaatu takaa selkeän ja vääristymättömän äänentoiston niin live-esiintymisissä kuin äänityksissäkin.

2. Langaton Vapaus: Unohda johtojen rajoitukset ja liikkumisen hankaluudet – PMU-312 tarjoaa langatonta vapautta ja joustavuutta, mahdollistaen vapaan liikkumisen lavalla tai studion ympäristössä.

3. Luotettava Suorituskyky: PMU-312:n häiriötön langaton yhteys ja luotettava suorituskyky takaavat vakaan signaalin välityksen ilman katkoksia tai taustahäiriöitä.

4. Monipuoliset Käyttömahdollisuudet: PMU-312 sopii monenlaisiin käyttökohteisiin, kuten live-esiintymisiin, koulutustilaisuuksiin, konferensseihin ja videokuvauksiin. Sen monipuolisuus tekee siitä ihanteellisen valinnan erilaisiin tarpeisiin.

5. Helppo Käyttöönotto ja Käyttö: PMU-312 on helppo ottaa käyttöön ja käyttää, ja sen intuitiivinen käyttöliittymä tekee siitä miellyttävän käyttää niin aloittelijoille kuin kokeneillekin käyttäjille.

6. Ladattavat mikrofonit. AudioDesignPRO PMU-312R:llä sinun ei tarvitse enää murehtia patteriden kestosta ja niiden vaihdosta sillä kun virta loppuu laita mikit lataukseen ja olet valmis taas laulamaan.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.