Audio-Technica AT-LP1240USB suoravetoinen levysoitin

Hinta: 588,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Audio-Technica AT-LP1240USB suoravetoinen levysoitin

AT-LP1240USB on tehty suoriutumaan vaativimmistakin tilanteista. Sen suurivääntöinen suoravetomoottori takaa levyn nopean käynnistymisen, helpon back-cuetuksen, vakaan eteen- ja taaksepäin soiton sekä valinnaiset 33-1/3, 45 ja 78 RPM soittonopeudet. Soittimen ominaisuuksiin kuuluvat myös tasapainoitettu ja säädettävissä oleva S-muotoinen äänivarsi sekä vaihdettava äänirasia (myydään erikseen). AT-LP1240USB:ssa on myös USB-liitäntä, jolla audion voi siirtää suoraan tietokoneeseen. Näin esimerkiksi vinyylien digitointi sujuu helposti äänenlaadun pysyessä erinomaisena.

AT-LP1240USB:ssa on useita DJ-käyttöön suunniteltuja ominaisuuksia kuten käynnistys/pysäytyskytkin, valettu alumiinilautanen stroboskooppisella pyörimisnopeuden ilmaisimella ja liukuestomatolla sekä erittäin tarkka kideohjattu nopeuslukitus ja liukusäätimellä ohjattava nopeuden hienosäätö. Varustuksiin kuuluu myös irroitettava neulan kohdevalo, äänivarren maadoitus korvake, hydraulisesti vaimennettu nostovipu ja lukittavat säilytyspaikat äänivarrelle sekä äänirasialle kuljetusta varten.

AT-LP1240USB soveltuu erinomaisesti myös kotikäyttöön. Sen sulavalinjainen, elegantti kiiltävän musta ja hopeinen design sopii minkä tahansa äänentoistojärjestelmän kaveriksi. Kytkettävissä oleva, RIAA-etuvahvistin mahdollistaa soittimen liittämisen suoraan mihin tahansa linjatasoiseen analogilaitteeseen.


Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.