Roland VAD-506 Acoustic Design rummut

Hinta: 4590,00 459000

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
Roland VAD-506 Acoustic Design rummut
Vaikuttava ulkonäkö, tuttu muoto ja asettelu sekä laadukkaan akustisen setin inspiroiva soitettavuus tekevät VAD506:lla soittamisesta tuttua ja viihtyisää kenelle tahansa rumpalille. Setissä on 14" metallivirveli sekä 10" ja 12" räkkitomit, 14" lattiatomi ja 20" bassari. Kaikki rummut on rakennettu täyssyviin puisiin runkoihin, näin on saatu lisää autenttisuutta ja aitoa akustista soittofiilistä. Symbaalikattaukseen kuuluu 12" V-Hi-Hat, 14" ja 16" crashit (kumpikin ohuita ja tekstuuripinnoitettuja) sekä 18" ride, tuloksena on erinomaista soitettavuutta ja luonnollinen ulkomuoto lavalla.

Rolandin uraauurtava padien digitaaliteknologia tuo vieläkin syvempää realismia V-Drumseilla soittoon. Digitaaliset virveli- ja ride-padit kytketään TD-27-moduliin USB-kaapeleilla, ääniyksikön kanssa yhdessä toimien ne tuottavat luonnollisimman ilmaisun, rumpujen soittosi kuullaan uskomattoman yksityiskohtaisesti. Useat sensorit sekä salamannopea prosessointi takaavat uskomattoman vasteen, voit soittaa normaalilla tavalla, luonnollisesti. Ghostit, kanttilyönnit ja kanttiin soitto virvelillä luetaan ja käännetään äärimmäisen tarkasti, ridessä puolestaan on laaja sointialue sekä mahdollisuus vaimentaa pelkällä kosketuksella kylkeen tai kupuun.
Huippumalli TD-50:stä polveutuva TD-27-äänimoduli on täynnä rumpuja, jotka elävät ja hengittävät kuin akustiset instrumentit. Aloitamme samplaamalla hienoimmat rummut, perkussiot ja symbaalit - sekä vintage että modernit - maailmanluokan äänitysstudioissa. Sampleihin tehdään sen jälkeen Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling, näin ne saadaan eloon käyttäytymismallinnuksella, jota on kehitetty yli kaksi vuosikymmentä. Joka kerran rumpua tai symbaalia lyödessäsi et ainoastaan triggaa äänitettyä soundia - soitat kokonaista instrumenttia, joka vastaa kaikilla tavoin kuin akustinen vastineensa. Käytössäsi on ennenkokematon sointialue.

1 x rumpumoduli: TD-27
1 x virvelirumpu PD-140DS
1 x tom tom1 PDA100-MS
1 x tom tom2 PDA120-MS
1 x tom tom3 PDA140F-MS
1 x hi-hat VH-10
2 x crash1  CY-14C-T, crash2 CY-16R-T
1 x ride CY-18DR
1 x bassorumpu KD-200-MS
2 x symbaaliteline DCS-10
1 x symbaaliteline (puomi) DBS-10
1 x monitoimiclamp APC-10
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.