Roland VAD-306 Acoustic Design rummut

Hinta: 2295,00 229500

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Roland VAD-306 Acoustic Design rumpusetti
Tilaa säästävä setti, pienikokoisemmat rungot, TD-17-moduli

VAD306 on erityislaatuinen V-Drums Acoustic Design -setti, tarkoituksellisen kompakti sivuuttamatta sarjan selkeää akustista estetiikkaa. Normaalin V-Drums-setin kanssa saman verran lattiatilaa vievä VAD306 on ihanteellinen kotiin ja ahtaille lavoille. Vähemmän syvät rungot säästävät tilaa ja painavat vähemmän - soittopaikalta ne kuitenkin tuntuvat heti tutuilta kaikille rumpaleille. Tuplajalkaiset telineet tomikiinnittimineen ja symbaalipuomeineen täydentävät kuvan ja omalta osaltaan kohottavat akustista teemaa. TD-17-moduli tuottaa kaikki kuviteltavissa olevat akustiset soundit ja tarvitsemasi soitettavuuden orgaanisesti ja ilmeikkäästi, soititpa yksin kotona tai keikoilla bändisi kanssa.

VAD306:n ytimenä on TD-17-moduli, se on täynnä huippumalli TD-50:n ääniyksiköstä perittyjä soundeja. Siitä löytyy laaja valikoima vintage ja moderneja rumpuja, symbaaleita ja perkussioita, jotka on kaikki samplattu erittäin yksityiskohtaisesti. Tallennettuina on kaikki mahdolliset lyöntivoimakkuudet ja kalvolyönnit. Rolandin ainutlaatuinen Prismatic Sound Modeling on sen jälkeen yhdistetty näihin sampleihin ja näin saatu lopputulokseksi kompleksisia, realistisia sointialueita sekä saumattomia dynaamisia siirtymiä iskujen välillä. Tuloksena on elämys, joka ei vain kuulosta elävän akustiselta - se myös käyttäytyy akustisesti.

TD-17-modulissa on laaja valikoima soittovalmiita settejä, mukana on 10 uutta VAD306:a varten tehtyä, akustiseen painottuvaa settiä. Vaikka valmiit setit kuulostavat mahtavalta, niiden muokkaaminen on helppoa ja voit rakentaa juuri haluamasi setin intuitiivisilla editointityökaluilla. Voit pitää modulia valtavana, eri aikakausien rumpujen ja symbaalien varastona, josta saat yhdisteltyä soittimia miten päin tahansa. Sen jälkeen voit vaihtaa kalvot, muuttaa viritystä, lisätä vaimennusta ja vaikkapa muuttaa virtuaalista tilaa, jossa soitat. Vie asiat vielä pidemmälle lataamalla omia sampleja ja yhdistelemällä niitä sisäisten instrumenttien kanssa; saat aikaan persoonallisia settejä, jotka ovat vain Sinun.

1 x rumpumoduli: TD-17X
1 x virvelirumpu PDA-120LS-BK
1 x tom tom1 PDA-100L-BK
1 x tom tom2 PDA-100L-BK
1 x tom tom3 PDA-120L-BK
1 x hi-hat VH-10
2 x crash1, crash2 CY-12C
1 x ride CY-13R
1 x bassorumpu KD-180L-BK
3 x symbaaliteline DCS-10

Paketti ei sisällä SD-korttia, virveli- ja hi-hat telinettä, basaripedaalia eikä tuolia.

 
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.