Roland GO:MIXER

99,00 €

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 4,00 € (Matkahuolto bussipaketti)

Määrä: kpl

Roland GO:MIXER
- Kämmenen kokoinen audiomikseri älypuhelimille                - Ihanteellinen sekä pöytä- että mobiiliin käyttöön
- Useita tuloja—kytke mikki, musiikki-instrumentteja ja mediasoittimia
-Plug and play—heti valmis käyttöön
- iOS – ja Android-laitteiden kaapelit tulevat mukana
- Saa virtansa älypuhelimen liitännästä; et tarvitse paristoja tai muuntajaa
- Center Cancel-toiminto karaoke-tyyppiseen laulamiseen

Superhelppoa audion äänittämistä

Nykyaikaisten älypuhelinten laadukas video tekee musiikkiesitysten ja muiden sen tyyppisten tapahtumien tallentamisen äärimmäisen helpoksi. Ongelmana on kuitenkin äänen saaminen saman tasoiseksi; yleensä vaaditaan melkoinen arsenaali laitteita sekä aikaavievää editointia, jotta tähän päästään. GO:MIXER:in plug-and-play –toiminnallisuus tekee laadukkaan, reaaliaikaisen äänen tallentamisesta helppoa. Näin voit keskittyä olennaiseen teknisen säädön sijaan.

Kytke ja miksaa useita äänilähteitä

GO:MIXER:iin on mahdollista kytkeä viisi lähdettä yhdellä kertaa; käytössäsi on laulumikki-, kitara-, stereo kosketinsoitin- ja kaksi stereolinjatuloa (esimerkiksi mediasoitin, rumpukone jne.). Tee hyvä livemiksaus samalla kun monitoroit soundia. GO:MIXER hoitaa kaikki audion miksaustarpeesi.

Erittäin kannettava audiokumppani

Vain 95 mm x 28 mm kokoinen GO:MIXER on täydellinen liikkuvaan käyttöön ja se ei myöskään vie pöytätilaa kotona. Virtansa se saa älypuhelimesta, joten et tarvitse edes paristoja. Et tarvitse myöskään mitään erityistä ajuria puhelimeesi—avaa laatikko, kytke laite ja olet valmis.

Parempi soundi saa musiikkisi loistamaan

Musiikissa kyse on äänestä ja se, että musiikkivideoissasi on erinomainen ääni, tuo lahjasi paremmin esille ja takaa sen, että Sinut huomataan. GO:MIXER tuottaa erittäin puhdasta digitaaliääntä stereona ilman taustakohinaa tai häiriöitä. Jos olet käyttänyt ainoastaan puhelimesi omaa audiota musiikkivideoihisi, huomaat eron välittömästi kun otat GO:MIXER:in käyttöön!


Laula suosikkikappaleidesi mukana

Jos olet laulaja ja haluat laulaa musiikkikokoelmasi mukana, GO:MIXER:illä se onnistuu. Kytke musiikkisoitin GO:MIXER:iin ja kytke päälle kätevä Center Cancel-toiminto, joka vaimentaa minkä tahansa soittamasi kappaleen laulusolistin äänenvoimakkuutta.

Vie vlogit ja muut web-videot seuraavalle tasolle

Vaikka videosi eivät olisikaan musiikkipainotteisia, GO:MIXER auttaa Sinua luomaan parempaa jälkeä. Vlogit, arvostelut, tutorialit ja muut sisällöt tarvitsevat myös laatuääntä, sillä saat huomattavasti enemmän uskottavuutta esityksiisi. Voice overeiden, ylimenomusiikkien sekä muiden lähteiden selkeä ja erotteleva miksaaminen livenä GO:MIXER:illä antaa Sinulle mahdollisuuden tehdä upean kuuloisia videoita nopeasti ja tehokkaasti.

Arvostele tämä tuote

Tälle tuottelle ei ole vielä annettu arvosteluita.