NUX DM-7 sähkörummut

Hinta: 980,00 98000

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

NUX DM-7 Mesh -kalvoilla varustetut sähkörummut

NUX DM-7 on ammattilaistason sähkörumpusetti mesh kalvoilla (verkkokalvoilla). Se tarjoaa erittäin paljon vastinetta rahoille! NUX DM-7:ssa on laajat ominaisuudet, todella tukeva ja siisti räkki ja hintaan kuuluu poikkeuksellisesti bassorummun pedaali ja kapulat.Aivo pitää sisällään 30 tarkkaan sämplättyä studio rumpusettiä, 18 tyhjää paikkaa omille seteille, muokattavan äänikirjaston ja yksinkertaisen käyttöliittymän erittäin aidon kuuloisilla rumpusoundeilla. Padeissa on lyöntivoimakkuuden tunnistavat triggerit ja niiden sekä symbaalien herkkyys on säädettävissä. NUX DM-7 sähkörummut pitävät sisällään viisi erilaista opetustoimintoa jotka helpottavat soiton opettelua ja treenausta. NUX DM-7 onkin sähkörumpusetti joka soveltuu sekä ammattilaisille että myös aloittelevalle soittajalle. Virvelin kalvo on Remon valmistama 3-kerros kalvo. Tomeissa taas on NUX:in valmistamat 2-kerros kalvot. Remon kalvo NUX:in PDX-8 padissa yhdistettynä NUX:in DM-7 moduliin tarjoaa hyvin autenttisen virvelitouchin. NUX DM-7:ssa on myös kolme erilaista efektiä joilla saat muokattua soundia halutessasi (Overdrive, Compressor, Reverb). Myös jokaisen rummun virittäminen onnistuu tietysti aivosta sähköisesti. Jokaisen rummun kalvon tiukkuutta voi myös säätää rumpuavaimella aivan kuten akustisissa rummuissa. Soundi muuttuu padeissa sen mukaan mihin kohtaan kalvoa lyöt aivan kuten akustisissakin rummuissa.NUX DM-7 sähkörumpujen ride symbaali on iso 14" joka on kolmialuinen (bow, edge, bell). Se ja setin muut symbaalit ovat kokoalueisia eli koko symbaalin pinta-ala on soitettava ja autenttisen tuntuinen tukevan painonsa ansiosta. Riden ja crashin korkeussäätö onnistuu pikalukituksella joka on omiaan keikkatilanteessa. Bassorummun padi on tanakka ja tukeva johon sopii sekä singlepedaali (kuuluu pakettiin mukaan) että tuplapedaali. NUX DM-7 sähkörumpujen 6.5" kokoiset padit ovat erittäin kestävät ja ne ovatkin käyneet läpi miljoonan lyönnin testin. 


Opetustoiminnot:
Aksentit: Harjoittele aksentteja 
Time: Harjoittele timessa pysymistä
Quient count: Harjoittele tarkkuutta ja nopeutta
Change up: Tempo ja nuotit muuttuvat, harjoittele pysymistä mukana

Sisältää: Räkin, kolme Tomia, yhden Virvelin, yhden Hi-Hatin, kaksi Crashia, yhden Riden, Hi-Hat jalkapedaalin, yhden bassorummun padin, yhden bassorummun pedaalin ja kapulat. Myös rumpuavain ja käyttöohjeet kuuluvat pakettiin sekä kaapeleiden niputtamista varten tarvittavat kiinnikkeet.


30 erilaista rumpusettiä
5 treenitoimintoa
30 eri rumpusoundia
18 User Kits
 Editoitavat Efektit:Overdrive, Compressor, Reverb ja Tune .
3 kpl  8" Mesh Tomit
1 kpl 10" REMO Mesh virveli
1 kpl 12" Hi-Hat Cymbal Pad
2 kpl 12" Crash Cymbal Padit
1 kpl 14" Ride Cymbal Pad
1 kpl  Hi-Hat Pedaali,
1 kpl 6.5" Bassorumpu Pad
1 kpl  Bassorummun pedaali
1 pari rumpukapulat


USB-Midiliitäntä, Kuulokeliitäntä, Output-liitäntä, Power In, USB Midi, AUX In, Tom4 Trigger-in extrapadin liittämistä varten.

Module Parameters:- Tap/Metronome, Rhythm, Tempo, Rate, Volume, EFC, TAP/Metronome, Rhythm, Tempo Rate, Volume, EFX

Paino 37 kg

Hinta sisältää hi-hat ja bassorummun pedaalin, rummut, kapulat ja telineen.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.