Kawai ES-8 sähköpiano valkoinen

Hinta: 1185,00 118500 1329,00 € 132900

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Kawai ES-8 sähköpiano valkoinen

Myymälämme esillä oleva malli! Hanki tästä itsellesi ammatisoitin pilkkahinnalla!
 
Mukana kulkeva, täydellinen piano!

ES8 on helposti mukana kulkeva digitaalipiano, mutta jonka pianomaiset ominaisuudet ovat silti huippuluokkaa. Soittimesta löytyy Kawain Responsive Hammer III -koskettimisto, sekä uskomaton Harmonic Imaging XL -ääniteknologia yhdistettynä Shigeru Kawain viimeisimpiin pianosampleihin. ES8:n tyylikkään kompaktiin kuoreen on pakattu ison konserttipianon soundi ja kosketus.

ES8:n koskettimistomekanismi on suunniteltu toisintamaan akustisen flyygelin kosketusta. Jokaisen koskettimen paino on mitattu tarkasti oikean flyygelin koskettimia vastaavaksi - bassopuolen koskettimet ovat hieman yläpään nuotteja raskaammat. Jouseton systeemi sekä tukeva rakenne mahdollistavat koskettimen luonnollisen liikeradan, mikä puolestaan takaa mahdollisimman luonnollisen soittokokemuksen. Responsive Hammer III -koskettimistossa yhdistyvät laadukkaat materiaalit, liikerata sekä aitoa flyygeliä jäljittelevä mekanismi. Koskettimiston pinnat jäljittelevät norsunluuta, mikä vähentää sormien kosteutta ja lisää kontrollin määrää.

Kawai ES8:n sydän on Kawain arvostetuista konserttiflyygeleistä jokaiselle 88 koskettimelle erikseen samplatty pianosoundi. Shigeru Kawain huippuflyygelit ovat tunnettuja korkeasta laadustaan ja käytössä suurimmissa konserttihalleissa sekä arvostetuissa oppilaitoksissa kautta maailman. Kawain akustiset soittimet ovat ansainneet lukuisia palkintoja uskomattoman selkeästä soinnistaan sekä poikkeuksellisesta dynamiikastaan. ES8:n pianosoundi perustuu kahteen Shigeru Kawai -soittimeen - lippulaiva SK-EX Concertiin sekä keskikokoiseen SK-5 Studio -flyygeliin, jotta muusikot voisivat nauttia kahden erilaisen laatusoittimen kontrastista. Näiden lisäksi mukana on myös lukuisien ammattipianistien arvostama Kawain EX -flyygelin soundi.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.