Kawai CN37 sähköpiano eri värejä + penkki + kuulokkeet

Hinta: 1429,00

Toimitusaika: Heti varastosta
Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

Kawai CN37 sähköpiano eri värejä + penkki + kuulokkeet

Konserttiflyygelin tuntuma – Kawai CN37 -digitaalipianossa on erittäin realistinen täysimittainen pianon koskettimisto, kaunis flyygelin ääni sekä laadukkaat kuulokeliitännät, jotka mahdollistavat harjoittelun omassa rauhassa. Digitaalitekniikan ansiosta pianoa ei tarvitse milloinkaan virittää. Soittimen muotoilu miellyttää vaativampaakin silmää ja hintalaatu-suhde on enemmän kuin kohdallaan.

Kawai CN37 toisintaa aidon pianon piirteet uskollisesti. Sen lisäksi soittimessa on paljon muita käteviä ominaisuuksia, kuten opetustoiminto, jossa on klassisia etydejä ja kappaleita suositusta Alfred course -kirjasarjasta. Concert Magic -toiminto antaa vähemmän pianoa soittaneellekin mahdollisuuden nauttia soittamisesta - painelemalla mitä tahansa koskettimia sopivassa tahdissa, CN37 toistaa oikeita kappaleita, kuin soittaja soittaisi ihan oikeasti.

Hintaluokkansa parhaat digitaalipianon ominaisuudet

CN-digitaalipianosarjan hintaluokkansa paras Responsive Hammer III -koskettimisto toisintaa akustisen flyygelin tuntuman realistisella liikeradallaan sekä jämäkällä, jousettomalla rakenteellaan. Kosketinmekanismi takaa sulavan ja luonnollisen soittokokemuksen. Koskettimiston kolmen sensorin systeemi parantaa soittimen reagointiaikaa ja tarkkuutta, siinä missä rakenteelliset parannukset kautta soittimen vähentävät ylimääräistä melua sekä koskettimien ylimääräistä liikettä kovassa käytössä. CN37:n koskettimiston jokaisessa koskettimessa on hyödynnetty vastapainoja, jotka tasapainottavat soittotuntumaa.

Koskettimien paino on säädetty toisintamaan akustisen flyygelin raskaampaa bassopuolta ja kevyempää diskanttia. Mukana on myös konserttiflyygeleistä tuttu uloslöysäystoiminto, joka tuntuu koskettimen liikeradan suunnilleen puolivälin kohdalla pienenä nykäyksenä. Tällaiset yksityiskohdat korostavat soittajan itsevarmuutta - yksityiskohdista ei tarvitse tinkiä digitaalipianolla soitettaessa. Harjoiteltuasi CN37:lla voit huoletta siirtyä esiintymään akustisella flyygelillä.

Soittimen koskettimistossa on hyödynnetty Kawain arvostettua Ivory Touch -päällystemateriaalia. Hienoisesti mattakäsitelty materiaali imee sormenpäistä kosteutta, mikä parantaa soittajan soittimenhallintaa tiukemmissakin juoksutuksissa. Pinta on sileä, mutta ei liukas. Pinnoite on myös helppo pitää puhtaana kuivalla liinalla.

Soitettaessa oikealla pianolla, koskettimistoon kohdistettu voima ei vaikuta ainoastaan äänenvoimakkuuteen, vaan myös soinnin väri muuttuu asiaankuuluvasti. Jotta akustisen flyygelin olemus saataisiin vangittua mahdollisimman realistisesti, jokainen nuotti on äänitetty yksitellen useammalla voimakkuudella keveimmästä pianissimosta voimallisimpaan fortissimoon.

Kawain lippulaiva, täysikokoisen konserttiflyygeli Shigeru Kawai SK-EX:n ja SK-5:n kuuluisa ääni ja olemus on taltioitu Kawain viimeisimmällä Progressive Harmonic Imaging -sämpläystekniikalla. Tämä ainutlaatuinen tekniikka toisintaa akustisen konserttiflyygelin uskomattoman laajan dynamiikan ja ilmaisuvoiman aina keveimmästä pianissimosta voimallisimpaan fortissimoon.

Hintaluokassaan lyömätön 4-tie-äänentoisto

Kaiutinjärjestelmä toistaa akustisen pianon koko harmonisen kirjon kaikessa kauneudessaan. Matalat taajuudet soivat soittimen alapuolen kaiuttimista ja keski- ja diskanttiäänet soivat soittimen yläkaiuttimista. Äänen projektio on pyritty saamaan mahdollisimman aidon pianon kaltaiseksi.

CN-sarjan Spatial Headphone Sound (SHS) -teknologia parantaa soittimen soinnin syvyyttä ja realismiä kuulokkeita käytettäessä.

Integroitu Bluetooth-yhteys ja muita herkkuja

USB- ja MIDI-liitäntien lisäksi CN-sarjan digitaalipianoissa on sisäänrakennettuna Bluetooth MIDI, joka mahdollistaa kommunikoinnin älylaitteiden ja soittimen välillä langattomasti. CN37:n saa kytkettyä myös USB-muistilaitteen, jonka kautta voi toistaa MIDI (SMF), MP3- tai WAV -tiedostoja. Laitteella voi myös tallentaa oman soittoesityksensä MP3- tai WAV-muodossa.

CN-sarjan pianot sisältävät Virtual Technician -toiminnon, jonka avulla soittimen käyttäjä voi säätää useita äänensävyyn ja soitettavuuteen vaikuttavia toimintoja. Omat asetukset voi tallentaa laitteen muistiin.

Kawai CN37 -sähköpianon muistiin voi myös tallentaa soittoa, mikä tuottaa soittajalle sekä luomisen iloa että apua pianonsoiton opiskelemisessa. Soittimen sisäisessä muistissa on tilaa kymmenelle kappaleelle.

CN37:ssa on hyvä valikoima soitinääniä eri soitinryhmistä. GM2-yhteensopiva äänikirjasto rumpusetteineen ja 256 äänen polyfonia (yhtäaikaisten nuottien maksimimäärä) tekee CN37:sta enemmän kuin vain loistavan pianon.

Kuten aidossa flyygelissä, myös CN-sarjan pianoissa on nuottiteline säädettävällä kulmalla. Tämä mahdollistaa sen, että erilaiset soittajat löytävät helposti oikean soittoasennon myös nuotinluvun kannalta.

Myös CN-sarjan digitaalipianojen pedaalit ovat hintaluokassaan aidoimman tuntuiset. Pedaalien asento ja painotus matkii suoraan legendaarista Shigeru Kawai SK-EX konserttiflyygeliä. Tämä lisää soittokokemuksen autenttisuutta entisestään.

Kawai CN37 ilmaisella toimituksella!

Lisää tämä piano ostoskoriin ja toimitamme sen ilmaisin toimituskuluin. Ainoat lisävarusteet, joita saatat tarvita ovat pianopenkki ja kuulokkeet (pianoon kytkettävissä kahdet kuulokkeet samaan aikaan).

Värivaihtoehtoina musta, valkoinen

Kawai CN37 – tekniset tiedot:

 • Keyboard: 88 grade-weighted keys with Ivory Touch key surfaces, Let-off simulation, Triple sensor key detection, Counterweights
 • Action: Responsive Hammer III action
 • Sound Source: Progressive Harmonic Imaging™, 88-key stereo sampling
 • Sounds: 352 voices (incl. 9 drum kits), GM2 compatible
 • Polyphony: max. 256 notes
 • Reverb: 6 types
 • Piano Resonance: Acoustic Rendering, Damper Resonance, String Resonance, Undamped String Resonance, Cabinet Resonance
 • Piano Adjustment: Virtual Technician (19 parameters), Virtual Technician Smart Mode (10 presets)
 • Basic Functions: Dual, Split, Four Hands, Transpose, Tuning, Registration, Startup Setting
 • Recorder: 10 song, 2 part - appr. 90,000 notes
 • Metronome:Time signatures 1/4, 2/4, 3/4, 4/4, 5/4, 3/8, 6/8, 7/8, 9/8, 12/8, Drum Rhythms 100 patterns
 • Demo Songs: 31 songs
 • Concert Magic: 179 songs
 • Piano Music: 29/42 songs
 • Lesson Songs: Alfred's, Burgmüller, Czerny, Beyer, Bach, Sonatinen Album
 • Pedals: Grand Feel Pedal System: Damper (with Half-Pedal support), Sostenuto, Soft
 • Finish: Premium Satin White, Premium Satin Black
 • Display: 128 x 64 pixel LCD with backlight
 • Music Rest: Collapsible type (3 angle adjustability)
 • Jacks: MIDI IN, MIDI OUT, Headphones x 2, USB to Host, USB to Device, Line IN, Line OUT
 • Bluetooth: Bluetooth (Ver. 4.0; GATT compatible), Bluetooth Low Energy MIDI Specification compliant
 • USB Audio Recorder: MP3, WAV, SMF (16 track recording), Overdubbing, Re-record SMF
 • App Functions: Virtual Technician app (iOS), Sound Museum app (iOS)
 • Speakers: 2 x 13 cm, 2 x 8x12 cm
 • Output Power: 2 x 20 W
 • Dimensions (WxDxH): 1445 x 435 x 880 mm
 • Weight: 54 kg
 • Sisältää penkin ristikkojaloilla
Valmistajan tuotesivu
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.