KARAOKE HOBBY PRO 1 -valmis karaokepaketti

Hinta: 659,00 735,00 €

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 0,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl

KARAOKE HOBBY PRO 1 -valmis karaokepaketti

Karaoke Hobby Pro on varustettu uusilla Party Speak 700 kaiuttimilla ja uudella Audio Design Pro mikserillä jossa kanavia neljälle laulajalle samaan aikaan + sisäänrakennettuna kaksi langatonta mikkiä. Hobby Pro 1 karaokepaketilla laulaa siis jopa kuusi laulajaa samaan aikaan. Hobby Pro 1:ssa on kaiuttimet jotka ovat nimensä mukaisesti harrastekäyttöön sopivat. Tämä karaokepaketti on sopiva sinulle joka haluat langattomat mikit, mahdollisimman vähän laitteita mutta kuitenkin hyvälaatuisen karaoke-elämyksen josta tulee tarvittaessa mukavasti ääntä ja mukaan saadaan monta laulajaa samaan aikaan.
 
Paketti sisältää kaikki laulamiseen tarvittavat kaapelit ja laitteet. Normaalisti ostaessasi mikserin ja langattomat mikit ovat ne erikseen mutta tässä Audio Design Pro:n mikserissä on kaksi langatonta mikrofonia sisäänrakennettuna jolloin yksi laite jää pois joka säästää hyllytilaasi. Voit ostaa halutessasi pakettiin myös. esim nettikaraoke Singan tai karaoke DVD-soittimen levyiltä laulamista varten. Paketin langattomat mikrofonit ovat hyvätasoiset ja riittävät harrastajalle. Jos vaadit parasta niin osta lisäksi nämä Audio Design Pro mikit.

Jos haluat päivittää paketin ylemmäs vaihtamalla kaiuttimet ammattitasoiseksi niin lisää vetovalikosta erotuksella Audio Design Pro Italialaiset aktiivikaiuttimet. Kaiuttimien äänenlaatu paranee ja nuotit soivat selkeämmin ja erottelevammin. Tällöin paketti sopii jo myös helposti karaokebaariin ja ääntä saadaan paljon äänenlaadusta tinkimättä.

Karaoke Hobby Pro 1 karaokepaketti sisältää:
Audio Design Pro PAMX2.42 mikseri kahdella langattomalla mikillä
Party Speaky 700 MKII kaiutinparin
Tarvittavat kaapelit laitteiden välille

Party Speak 700 Kaiuttimet:

Bluetooth
USBT & TF Inputit
2x Mikrofoniliitäntä volumesäätimillä
AUX INPUT
Tallennustoiminto
Talkover kytkin
Sininen LED näyttö
RGB valot jotka vilkkuvat halutessasi musiikin tahtiin
Basso ja treble säätimet
Sisältää yhden langallisen mikrofoni, kaukosäätimen ja virtajohdon

Korkeus 59.5 cm
Leveys     35 cm
Syvyys     29.5 cm
Kaiuttimet 2 x 10"/25cm
Diskantit  Piezo
Max. power 700W
Paino 9 kg kpl
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.