Boss DD-3T Digital Delay

Hinta: 144,00

Tälle tuotteelle toimituskulut alk. 4,00 € (Postipaketti)

Määrä: kpl
BOSS DD-3T Dgital Delay.
BOSS:in ikoninen DD-3 Digital Delay on ollut pedaalilautojen vakio vuodesta 1986 mm. sen upean soundin ja yksinkertaisen käytön takia. DD-3T:n myötä olemme päivittäneet klassisen pedaalin toimintoja säilyttäen kuitenkin alkuperäisen soundin ja ohjainten sijoittelun. Voit nyt ohjata viivetempot pedaalin kytkimellä tai ulkoisella pedaalilla, valittavanasi on kolme viivejakoa. Direct out-liitin on siirretty päälähdön viereen, näin wet/dry-kytkennät ovat helpommin tehtävissä.

DD-3T:n uusien ominaisuuksien ykkösenä on tap tempo, joka on erittäin kätevä ominaisuus monien kitaratyylien ytimenä olevien rytmisten viiveiden tekemisessä. Delay-tilassa pidä pedaalikytkintä kaksi sekuntia alaspainettuna, näin vaihdat bypass- ja tap-toimintojen välillä. Jos tarvitset tap-toimintoa jatkuvasti, kytke erillinen jalkakytkin ohjaamaan sitä. Kun käytät tap-ohjausta DD-3T:llä, käytössäsi on maksimissaan 800 millisekuntia viivettä. Mode-kytkimellä saat asetettua viiveen jaon (neljäsosa trioli, pisteellinen kahdeksasosa tai neljäsosa).
Alkuperäisessä DD-3:ssa (ja DD-2:ssa ennen sitä) oli kätevä Hold-toiminto, jonka ansiosta saatoit ottaa talteen 800 ms pitkän soundin, toistaa sitä jatkuvasti ja soittaa sen päällä. Monia vuosia myöhemmin BOSS kehitti tätä kekseliästä konseptia eteenpäin suosituissa Loop Station-tuotteissa, jotka synnyttivät uuden musiikkityylin, live-looppauksen. DD-3T:ssä on sama Hold-toiminto kuin DD-3:ssa, se on vain nimetty uudelleen "Short Loop" -nimiseksi ilmentämään sen yleisintä käyttötapaa näinä päivinä.
Arvostele tämä tuote

Tälle tuotteelle ei ole vielä annettu arvosteluita.